NFL: Jackson schittert met 5 touchdowns, prachtige catch Lamb voor Cowboys

Week drie in de NFL zit er alweer op, nu de Dallas Cowyboys en New York Giants hun partij tijdens Monday Night Football afgewerkt hebben. Weer een prima moment om terug te blikken en wederom gebeurt dat met twee wedstrijden.

New England Patriots - Baltimore Ravens
De Ravens begonnen prima, en aan het einde van het eerste kwart bereikte quarterback Lamar Jackson tight end Mark Andrews over 5 yards: touchdown. De Patriots deden in Q2 wat terug via een field goal, waarna quarterback Mac Jones een 3-yard touchdown over de lijn rende. Een 16-yard pass van Jackson op Andrews leverde de Ravens een nieuwe touchdown en dus voorsprong op, Nick Folk trapte namens de Patriots vanaf 50 yards raak: 13-14.

In Q3 hadden de Patriots al snel een 2-yard touchdown van Damien Harris in de boeken staan, maar de Ravens sloegen stevig terug: binnen een paar minuten tijd stelde Jackson eerst Josh Oliver (1 yard) en daarna Devin Duvernay (4 yards) in staat een touchdown te scoren. Via een 1-yard run van Rhamondre Stevenson kwamen de Patriots nog in de buurt, maar Jackson maakte zijn geweldige optreden zelf af: met een 9-yard run tekende hij voor zijn vijfde touchdown van de avond en de 26-37 eindstand.

New York Giants - Dallas Cowboys
In de eerste helft bleef het bij een paar field goals: twee voor de Cowboys, één voor de Giants. Graham Gano trapte de Giants in het derde kwart op 6-6, maar even later brandde het dan eindelijk los. Een fraaie 36-yard run van Saquon Barkley bracht de Giants op een 13-6 voorsprong, maar Ezekiel Elliott trok de stand met een korte 1-yard touchdown toch weer gelijk richting Q4.

In het laatste kwart namen de Cowboys de leiding en wel dankzij CeeDee Lamb: met een prachtige catch met één hand in de endzone harkte de wide receiver een 1-yard pass van Cooper Rush binnen voor een touchdown. Brett Maher trapte vervolgens nog raak, Gano deed dat ook nog een keer en daarmee was de eindstand bereikt: 16-23 voor de bezoekende Cowboys.