Open bŤta MultiVersus van start

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Early Access tot de MultiVersus Open Beta nu beschikbaar is voor spelers die eerder hebben deelgenomen aan de MultiVersus Closed Alpha, evenals degenen die een code ontvangen via Twitch Drops.

Spelers kunnen ook vervroegde toegang tot de Open Beta krijgen door het MultiVersus Founder's Pack aan te schaffen, dat verschillende niveaus van in-game content bevat via de Standard, Deluxe, en Premium Editions.

Bovendien is er nu een MultiVersus Preseason Battle Pass beschikbaar, waarmee spelers uitdagingen kunnen voltooien en beloningen kunnen vrijspelen. Er is een gratis optie voor alle spelers en een premium optie waar je in-game aankopen voor moet doen. De Preseason Battle Pass is vanaf nu live tot en met 8 augustus, gevolgd door een volledige Season 1 Battle Pass die op 9 augustus van start gaat. Alle spelersvorderingen en beloningen die tijdens de Early Access-periode worden vrijgespeeld, worden meegenomen naar de Open Beta op 26 juli en zijn vervolgens beschikbaar tijdens de gehele levensduur van het spel.

MultiVersus is een nieuwe free-to-play platformfighter a la Smash Bros. met bekende personages uit de Warner Bros.-stal waaronder Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy, Bugs Bunny, Arya Stark en Tom & Jerry en meer.

De MultiVersus Open Beta is op 26 juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc.