Pro-gamers aan het werk in Multiversus

Warner Bros. Games heeft een nieuwe video uitgebracht waarin de 2v2-gameplay wordt getoond in MultiVersus, de geheel nieuwe gratis te spelen platformfighter in ontwikkeling door Player First Games.

ApologyMan en Spooky van de Fighting Game Community (FGC) werden gekoppeld aan twee van de best presterende spelers uit de recente MultiVersus Closed Alpha, Brokkr en Leviathan. ApologyMan (spelend als Tom & Jerry) en Brokkr (spelend als Superman) vertegenwoordigden het blauwe team en namen het op tegen het rode team van Spooky (spelend als Shaggy) en Leviathan (spelend als Velma) in een 2v2-competitie. De best-of-five-serie, gehost door FGC-commentatoren Sharpie, AJAX en IFC YipeS, biedt inzicht in gameplay-elementen, personagekeuzes en coöperatieve strategieën die door elk team worden gebruikt, samen met interviews na de wedstrijd met alle vier de spelers die discussiëren over de uitslag van de wedstrijd.

MultiVersus is een nieuwe free-to-play platformfighter a la Smash Bros. met bekende personages uit de Warner Bros.-stal waaronder Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy, Bugs Bunny, Arya Stark en Tom & Jerry en er komen er nog veel meer. De MultiVersus Open Beta is in juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc met ondersteuning voor cross-play en rollback netcode.