'Ik geef mijn vriend graag borstvoeding'

Lana Michaels en haar vriend Shawn, die elkaar ontmoetten op een veganistische dating app, zeggen dat hun 'kink' niet raar is en vinden dat er geen taboe zou moeten zijn rondom borstvoeding voor volwassenen

De moeder van twee die het geven van borstvoeding aan haar kinderen miste, geeft nu de borst aan haar vriend. Ze beweert dat het hen in de juiste stemming voor seks brengt en vindt het voeden het perfecte voorspel voor hen.

Lana, die vroeger als lerares werkte, heeft een zevenjarige dochter en een 11-jarige zoon uit een vorige relatie. Het paar zal de hoofdrol spelen in een Channel 4 documentaire, Breastfeeding my Boyfriend, over borstvoeding voor volwassenen op maandagavond, waarin ze vertellen waarom ze ervoor kiezen om borstvoeding te geven.

Lana legt uit dat zij en Shawn 18 maanden geleden voor het eerst experimenteerden met borstvoeding, ze heeft haar zoon acht maanden borstvoeding gegeven en haar dochter twee jaar. "Ik wil niet nog een baby en mijn kinderen zijn nu veel te oud om te voeden, maar ik vond het idee van borstvoeding met Shawn wel leuk." 

Net voor de coronapandemie verliet het stel Engeland voor een nieuw leven in Murcia, Spanje - waar ze begonnen te experimenteren met hun seksleven.

Het stel, dat een open relatie heeft, kwam op het idee voor borstvoeding voor volwassenen nadat ze een 'kwartet' hadden met een ander getrouwd stel.

"Ik was aan het zuigen bij een andere vrouw toen ik melk in mijn mond begon te voelen. Toen kreeg ik het idee om moedermelk te implementeren in mijn seksleven en van daaruit ging het verder," legde Lana uit.

Na deze ervaring ging Lana online op zoek naar informatie over borstvoeding en ontdekte ze dat ze haar melktoevoer weer op gang kon brengen door kruidensupplementen te nemen. Ze probeerde het uit, en drie dagen later begonnen haar borsten weer melk te geven.

"We hebben ongeveer vijf keer per week seks, en Shawn neemt een paar keer per week borstvoeding," zei Lana, die uitlegde dat ze een cupmaat groter is geworden tot 75 D sinds ze weer borstvoeding geeft.

Het stel, dat open is over hun kinks, zegt dat borstvoeding geven slechts een van de vele dingen is die ze in de slaapkamer doen. "We spelen een dokter en patiënt of leraar en student. We gaan ook naar swingersclubs."

Ze willen de wereld laten zien dat borstvoeding geven aan volwassenen niet 'raar' is en dat er geen taboes omheen zouden moeten bestaan.

"Er is meer negatieve impact in het slachten van een dier zoals een koe dan het drinken van menselijke melk die voor ons gemaakt is," betoogde Shawn. "Er is geen wreedheid of pijn in borstvoeding voor volwassenen. Zij krijgt plezier, ik krijg plezier, en ik krijg voeding. Zij is gelukkig, ik ben gelukkig, dus wat is het probleem?"

Sommige onderzoeken suggereren dat het drinken van moedermelk als volwassene voordelen kan hebben voor de gezondheid, waaronder de behandeling van artritis, de ziekte van Crohn en autisme, maar het onderzoek is niet overtuigend. In 2015 bleek uit een onderzoek van de Queen Mary University of London dat veel van de beweerde voordelen van het drinken van moedermelk niet voor volwassenen opgaan.

Maar Shawn en Lana gaan er gewoon mee door. Het paar, dat pornobedrijf 'Lana on Demand' opzette toen hun oorspronkelijke plan in Spanje door een coronalockdown in duigen viel, rekent hun fans 10 pond per maand voor vijf video's per week - in sommige daarvan is het geven van borstvoeding aan Shawn te zien.

In totaal heeft het stel 700 abonnees en 7.000 gebruikers die betalen voor hun video's.