Eerste trailer voor Cruella met Emma Stone

Zojuist is de eerste trailer voor Cruella door Disney vrijgegeven. Al eerder werd via verschillende social media kanalen de release van de trailer in combinatie met de poster aangekondigd. 

In Cruella ziet de kijker het verhaal achter de wereldberoemde slechterik Cruella de Vil uit 101 Dalmatiërs. Van mode-ontwerpster met een obsessie voor hondenvachten naar een teistering voor iedereen; wat beweegt deze vrouw om te doen wat ze doet, hoe is ze een slechterik geworden en wat is haar precies aangedaan? 

Het project werd al in 2011 aangekondigd, maar kwam daarna op pauze te staan. De film kreeg een nieuwe boost toen Emma Stone werd gecast als het titelpersonage en Glenn Close aangetrokken werd als uitvoerend producent. De releasedatum stond eerder op december, maar werd vanwege verschillende omstandigheden uitgesteld.

De film komt op 28 mei 2021 in de Amerikaanse bioscopen. Naast Emma Stone zullen ook Emma Thompson, Mark Strong en Paul Walter Hauser te zien zijn. De regie is in handen van Craig Gillespie, die eerder I, Tonya maakte.