FOK! Wat een weer: Zwaar bewolkt en af en toe regen

Het is aanvankelijk zwaar bewolkt met af en toe regen of motregen. In de middag klaart het van het zuiden uit op, maar langs de kust zijn dan enkele buien mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuid tot zuidoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig. De wind draait in de ochtend naar zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de westkust en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In de avond neemt de wind iets af en draait dan naar zuid tot zuidoost.

Komende nacht trekt een gebied met regen oostwaarts. In het noordoosten en oosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De minima liggen rond 10°C. De zuidelijke wind is matig, aan de kust neemt de wind toe naar krachtig tot hard.

Maandag overdag valt er eerst nog af en toe regen. Aan de kust komen buien voor, mogelijk met onweer. In de middag komen ook landinwaarts enkele buien tot ontwikkeling. De maxima liggen rond 14°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Scherpschutter zag ze vliegen...
Scherpschutter zag ze vliegen...

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!