YouTuber tegen handhaver: 'Vieze kankerflikker dat je bent'

Youness Qouaali, een YouTuber die niet bepaald van onbesproken gedrag is (zo is hij onder meer veroordeeld tot een celstraf omdat hij seks heeft gehad met een minderjarig meisje), heeft op het YouTube kanaal 'Vatos Mocros' een video online gezet waarin te zien is hoe hij het met een handhaver aan de stok heeft. 

Ouaali scheldt de handhaver onder andere uit voor 'vieze kanker flikker'. Als de handhaver vervolgens buiten beeld probert te blijven moet hij hem van Ouaali aankijken met 'z'n kutkop'.  De reacties onder het filmpje zijn niet bepaald mals te noemen. Zo reageert ene mo millah met: "Wat doe je man, door jou gedrag komt er alleen nog maar meer haat/discriminatie, is dit een goed voorbeeld geven aan de jeugd ??? Schandalig man."

MrFapianoo reageert met: "younes pedoaali had sws niet in die situatie moeten komen. Hij overtreed de regels en gaat vervolgens als een kind boos worden, schelden beetje stoer lopen doen. Wordt een keer volwassen, gedraag je als een man en niet als een zoon van een mut'ah " en Ding Dong vindt dat ze hem eens een lesje moeten leren: "Wat loop je machtig stoer te doen dan kleine tandenstoker dat je er rondloopt, hoop dat ze jou eens een keer een goed lesje leren mafkees".