MLB: Houston Astros voor de derde maal op rij de beste in AL West

Houston Astros heeft afgelopen nacht met 13-5 van de Los Angeles Angels gewonnen en dat was voldoende voor divisiewinst in de American League West. De Astros hebben de American League West nu voor de derde keer op rij gewonnen.

George Springer had daarin een belangrijk aandeel. De 30-jarige outfielder sloeg afgelopen nacht maar liefst drie homeruns goed voor vier binnengeslagen punten. Justin Verlander, de ace van de Houston Astros, stond vijf innings op de heuvel en dat was voldoende voor zijn twintigste winstpartij dit seizoen. Hij verloor maar zes partijen.

Houston Astros is in gevecht met de New York Yankees voor het beste record dit seizoen wat het thuisvoordeel oplevert in de play-offs. De Yankees wonnen met 8-3 van de Toronto Blue Jays, maar het goede nieuws was vooral Luis Severino sinds een week is teruggekeerd bij de ploeg uit New York. Vannacht pakte hij in eigen huis de eerste overwinning door vijf innings te werpen, waarin hij geen run tegen kreeg. Ook vorige week toen hij vier innings gooide kreeg de 'ace' van de Yankees geen run tegen. Ook outfielder Giancarlo Stanton keerde afgelopen week terug bij de Yankees.

Uitslagen MLB zondag:
Baltimore Orioles - Seatlle Mariners 2-1
New York Yankees - Toronto Blue Jays 8-3
Cincinnati Reds - New York Mets 3-6
Detroit Tigers - Chicago White Sox 6-3
Tampa Bay Rays - Boston Red Sox 4-7
Miami Marlins - Washington Nationals 5-3
Atlanta Braves - San Francisco Giants 1-4
Houston Astros - Los Angeles Angels 13-5
Minnesota Twins - Kansas City Royals 12-8
Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates 4-3
Chicago Cubs - St. Louis Cardinals 2-3
Oakland Athletics - Texas Rangers 3-8
Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies 7-4
San Diego Padres - Arizona Diamondbacks 6-4 (tien innings)
Cleveland Indians - Philadelphia Phillies 10-1