Diamondbacks weer op gelijke hoogte met Texas Rangers in World Series na ruime overwinning

De Arizona Diamondbacks hebben de stand in de World Series weer gelijk getrokken. Nadat het de eerste wedstrijd had verloren van de Texas Rangers na extra innings, wonnen de D-backs zaterdagnacht overtuigend met 1-9. Pitcher Merrill Kelly gooide een uitstekende wedstrijd voor de Diamondbacks.

Na de eerste drie innings stonden er nog geen runs op het scorebord, maar vanaf de vierde inning kwamen de Arizona Diamondbacks op voorsprong dankzij een homerun van Gabriel Moreno. In dezelfde inning zouden de Diamondbacks ook nog op 0-2 komen. Tommy Pham scoorde op een honkslag van Lourdes Gurriel Jr.

De Texas Rangers konden daar weinig tegenover stellen. De slagploeg van de Rangers kreeg geen grip op het werpen van Merrill Kelly. De pitcher van de Diamondbacks gaf slechts drie honkslagen toe in zeven innings. In de vijfde inning moest Kelly wel een run toestaan na een homerun van Mitch Garver, maar verder kwam hij niet in de problemen.

Waar de Rangers het moeilijk hadden in de slagbeurten, kregen de Diamondbacks wel voldoende kansen tegen de pitchers van de Texas Rangers. In de zevende inning sloegen de D-Backs toe met twee runs na honkslagen van Evan Longoria en Corbin Carroll en stond het 1-4. In de achtste en negende inning wisten de Diamondbacks opnieuw te scoren en wonnen uiteindelijk met 1-9 van de Texas Rangers, waardoor de stand in de World Series weer 1-1 is.