World Series: two-run homerun beslist game 3

De Texas Rangers hebben weer de leiding genomen in de World Series. In de derde wedstrijd in de best of seven wonnen de Rangers met 1-3 van de Arizona Diamondbacks onder meer dankzij een two-run homerun van Corey Seager.

Na twee wedstrijden in Texas was de stand in de World Series 1-1 en ging het maandagnacht verder in Phoenix, Arizona voor game 3, 4 en 5. Arizona leek het duel goed te beginnen, want na een honkslag van Tommy Pham leek Christian Walker te scoren na zijn eerder twee-honkslag, maar dankzij een fantastische aangooi van sterspeler Adolis Garcia werd Walker uitgetikt op thuis.

Waar Arizona Diamondbacks de kans niet afmaakte om te scoren deden de Texas Rangers dat wel in de derde inning. Na een honkslag van Marcus Semien kon Nathaniel Lowe scoren en in dezelfde inning werden er nog twee runs gescoord na een prachtige homerun van Corey Seager.

Maar er was ook tegenslag voor de Rangers. Werper Max Scherzer moest geblesseerd van het veld toen hij werd geraakt op zijn werpersarm en op het einde van de wedstrijd moest ook Garcia de wedstrijd verlaten met een blessure. Toch kwam de winst van de Rangers niet meer in gevaar, alleen in de achtste inning wisten de D-backs nog te scoren, maar dat was niet genoeg om de zege van de Rangers in gevaar te brengen.