Enorm groeiende tetten in Omega Labyrinth Life

De Japanse uitgever D3 Publisher heeft de releasedatum van de jRPG Omega Labyrinth Life op Nintendo Switch en Labyrinth Life op PlayStation 4 aangekondigd. Vanaf 1 augustus 2019 kunnen we borsten zien groeien. Ietsje meer op Switch dan op PlayStation 4, want ja, Sony is wat verlegen geworden als het om seksuele content gaat.

Het verhaal van beide Laybrinth Life spelen zich af in Belles Fleurs Academy, een school met een bloementuin met daarin een heilige bloem van legende die bekend staat als 'Flora'. Deze straalt een mysterieuze kracht uit waarvan wordt beweerd dat hij een eeuwig bloeieffect geeft aan de rest van de bloemen in de tuin. Plots verdort de eeuwige bloei van de bloemen in de tuin wanneer het meisje Hinata Akatsuki naar de Academie overgaat. Nu gaat Hinata samen met wat andere meisjes van de academie op avontuur in een heilige kerker in de hoop de tuin terug te brengen naar zijn grandeur, en om hun eigen hoop en dromen te vervullen bij Belles Fleurs Academy.

De meisjes kunnen hun borstomvang vergroten tot wel cup Z door vijanden in een procedureel gegenereerde kerker te verslaan en het vrijgekomen mysterieuze Omega Power te verzamelen. Verlies je na je borstvergroting, dan verlies je al je opgebouwde stats, items en uitrusting. Door middel van de Breast Burst verdubbel je de attributen van een meisje voor een korte periode om vijanden nog beter de baas te kunnen zijn. Met het Size up System stop je gevonden items tussen de borsten van de meiden om ze beter te maken.

Nou, als dat niet genoeg tetten in een game zijn, dan weten we het ook niet meer. We vermoeden dat Omega Labyrinth Life wel PEGI 18 is.