Ten Cate dankt Braziliaanse vierklapper in Aziatische Champions League

Al-Wahda heeft zondag in de Aziatische Champions League een felbevochten zege geboekt. De ploeg uit Abu Dhabi, met Henk ten Cate als trainer, won in eigen huis met 4-3 van het Qatarese Al-Rayyan.

Dankzij Sebastian Soria en Gelmin Rivas stonden de bezoekers na zes minuten al op 0-2, maar Leonardo trok de stand twee minuten later gelijk. Niet veel later tekende Rivas voor 1-3, maar in de tweede helft raakte Leonardo echt op dreef.

De Braziliaan werkte na een klein uur de 2-3 binnen en tien minuten voor tijd nam hij de gelijkmaker voor zijn rekening. In de slotminuten was hij ook nog verantwoordelijk voor de 4-3 en dus zag Ten Cate zijn ploeg weer winnen. Al-Wahda staat na vier wedstrijden met negen punten bovenaan in de groep.