Meerdere PlayStation-exclusives naar pc via Epic Game Store

Beyond: Two Souls, Heavy Rain en Detroit: Become Human komen aan het einde van dit jaar allemaal naar pc. Ze zijn voor de pc echter niet vrij verkrijgbaar, maar komen exclusief naar de Epic Store.

Gamebedrijf Epic Games timmert hard aan de weg om te concurreren met Steam als gamedistributieplatform. Het doet dat voornamelijk door exclusiviteitsdeals te sluiten met game-uitgevers, iets wat voor veel controverse zorgt binnen game-communities. Nadat we games als Metro: Exodus en The Division 2 al langs zagen komen als Epic-exclusieve pc-games, zijn ook enkele PlayStation-exclusives binnenkort dus aan de beurt. Hoewel Beyond: Two Souls en Heavy Rain alweer respectievelijk zes en negen jaar oud zijn, zijn ze tot nu toe nooit op andere platforms uitgekomen. Detroit: Become Human verscheen vorig jaar exclusief voor PlayStation 4.

Behalve games van ontwikkelaar Quantic Dream is daarnaast bekend geworden dat Obsidians The Outer Worlds en Remedy's Control ook exclusief naar Epic's launcher komen. Wanneer we welke titels kunnen verwachten is nog niet bekend.