3 overvallers gepakt, 3 anderen spoorloos

Een pizzeria aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam Delfshaven is vrijdag aan het begin van de avond overvallen door drie mannen met een mes. De medewerkster liep bij de overval een steekwond aan haar hand op. Korte tijd na de overval werden in de omgeving drie mannen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement.

De melding kwam om 17.41 uur bij de politiemeldkamer binnen. De medewerkster die behandeld werd door een ambulance aan de verwonding aan haar hand, kon de agenten een beschrijving geven van de drie mannen die haar zojuist met een mes hadden bedreigd en verwond. Even voor 18:00 uur zagen agenten op een parkeerplaats in de omgeving drie mannen die voldeden aan dit signalement. Zij zijn aangehouden. Het onderzoek wordt voort gezet.

Minder geluk
Een bezorger had minder geluk: Op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel nabij het Schollebos werd een maaltijdbezorger overvallen door drie mannen met een mes. Zij gingen na de overval op het Kalundborgerf lopend vandoor richting het Schollebos. Deze overval vond plaats tussen 19:00 uur en 19:30 uur. 

Deze overvallers, waarvan de kleinste zo'n 1.75m en de grootste zo'n 1.85m was, waren alledrie in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. Ze bedreigden de bezorger met een mes. Nadat de bezorger zijn geld had afgegeven, gingen de overvallers er lopend vandoor richting het Schollebos. Zij zijn nog altijd spoorloos. 

Van dit incident is de polite nog op zoek naar getuigen. Mensen die iets gehoord of gezien hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.

3 overvallers gepakt, 3 anderen nog spoorloos (Foto: Stockfoto politie.nl)
3 overvallers gepakt, 3 anderen nog spoorloos (Foto: Stockfoto politie.nl)