Codemasters meldt verbeteringen aan Dirt Rally 2.0

Vandaag heeft Codemasters een nieuw lief dagboek online gezet over DiRT Rally 2.0. Daarin vertelt de ontwikkelaar over de verbeteringen die aan het spel zijn aangebracht sinds de introductie van de originele DiRT Rally.

In de nieuwe trailer vertellen Chief Games Designer Ross Gowing en Rally Consultant Jon Armstrong over de verbeteringen aan de auto’s, omgevingen en de manier waarop de nieuwe band-modellen samenwerken met de verbeterde oppervlakten.

Codemasters heeft ook een DiRT Rally 2.0 Steelbook aangekondigd, deze zal bij geselecteerde retailers gratis te verkrijgen zijn bij aankoop van de game. Het Steelbook-ontwerp is een knipoog naar de verpakking van Colin McRae Rally 2.0, met het kenmerkende turquoise en minimalistische kleine lettertype dat 18 jaar geleden in de winkels te zien was. 

DiRT Rally 2.0 komt op 26 februari 2019 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers die de Deluxe Edition bestellen, hebben op 22 februari early access tot de game en zullen ook de eerste twee seasons van post release content ontvangen zodra ze beschikbaar zijn.