Man gooit sperma op passant, want geil

Loop je rustig over straat, krijg je ineens een kwak sperma tegen je aan. Dat is natuurlijk irritant en dat ondervond de 43-jarige Japanse 'Ken Ken', die aan de wandel was in de Taiwanese hoofdstad Taipei.

De Japanse liep er over straat en werd van achteren benaderd door een 38-jarige werkloze man, alleen geïdentificeerd als 'Hsu'. Hij mikte een soort vloeistof op haar arm, waarna ze zich omdraaide en de man zag staan. Hsu bleef haar een goede tien seconden aanstaren om, als een ware FOK!ker, zijn dominantie te tonen, waarna de vrouw er vandoor ging en de man uiteindelijk af wist te schudden.

Eenmaal thuis ontdekte ze dat de geur van het goedje haar wel erg bekend voorkwam: het was de onmiskenbare geur van sperma. De vrouw van de hand begon rood te worden en op te zwellen, wat de vraag doet rijzen wat Hsu in godesnaam precies uit zijn jongeheer heeft gespoten.

Samen met haar man en een Taiwanese vriend trok Ken Ken naar de politie, waar vanwege een taalbarrière weinig gebeurde. Een andere (Taiwanese) vriend kende toevallig iemand bij de politie, waardoor er drie dagen later toch schot in het kleverige zaakje kwam.

Op basis van videobeelden wist de politie te achterhalen waar de man woonde, waarna hij werd gearresteerd en ook gelijk maar bekende. Hij liet weten Japanse porno gezien te hebben, waarin vergelijkbare fratsen uitgehaald werden. Dat vond hij wel een geil idee en toen hij Ken alleen zag lopen kon hij zich naar eigen zeggen niet meer bedwingen.

Volgens Hsu was het niet schadelijk, want het was 'pure sperma', zonder chemicaliën. Hij liet nog weten veel spijt te hebben.