FOK! Wat een weer: gewoon

Goeiedag!  

Hogedruk, hogedruk en nog eens hogedruk. Voor de komende 10 dagen zit er nagenoeg geen regen en wind in het verschiet. Héél misschien dat er op donderdag een buitje valt, maar de laatste modeluitvoer laat die zwakke storing alweer voor de deur oplossen.

Ik weet het eigenlijk ook niet wat ik moet vertellen. Misschien maar een paar daagjes geen weerbericht . Ik wil in ieder geval geen papagaai van mezelf worden. Alles wat ik zou kunnen vertellen heb ik dit jaar al zo vaak verteld. Misschien nog niet dat het ook bijzonder nat is in Bergen (Noorwegen). Dé regenstad van Europa. Daar viel vanaf augustus ruim 1400 mm regen. Depressies botsen daar tegen de bergen aan en blijven zodoende leegregenen boven het westen van Noorwegen. Ook komende week veranderd hier vooralsnog weinig aan.

Bij ons is het enige wapenfeit dat er misschien een paar wolkenvelden boven het oosten van ons land overtrekken. Voor de rest is het overwegend zonnig. Er kan wel wat sluierbewolking overtrekken. Wind staat er nauwelijks en het wordt tussen de 10 en 13 graden.

Hopende dat de weerkaarten morgen wat beter zijn, maar dit is weer zo'n hardnekkige blokkade dat ik daar zeer mijn twijfels over heb.

Tot morgen!  

Nederland

Zonnetje tussen de wolken (Foto: Raymond Dobber)
Het zonnetje schijnt tussen de wolken. Mooie foto van mijn goede vriend Raymond Dobber. ( Foto: Raymond Dobber)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!