Fappen op naakte Dewi Pechler kan bij Adam zkt. Eva

Zangeres Dewi Pechler (Idols / Popstars) is een van de zes kandidaten van het tweede seizoen van Adam zkt. Eva VIPS. Ook turner Jeffrey Wammes, dj Jeroen Post en Temptation Island-verleider Joshua doen mee. Dat maakte Marieke Elsinga, de nieuwe presentatrice van het programma, bekend in RTL Boulevard. "Ik heb er heel veel zin in", zei ze.

In Adam zkt. Eva VIPS gaan de kandidaten in hun blote reet op een eiland op zoek naar een partner omdat dat geld opbrengt. Op het eiland ontmoeten de BN'ers 'gewone' Nederlanders, ook in hun blote anus, voor een eventuele date. De kandidaten gaan dit jaar naar de Filipijnen. Marieke vervangt Dennis Weening, die het eerste VIP-seizoen voor zijn rekening nam. Eerder presenteerde Nicolette Kluijver de 'normale' editie van Adam zkt. Eva.

Vorig jaar deden voormalig zwemster Inge de Bruijn, die in haar volledige blote niks te zien was en diende als fapvoer voor de rechtgeaarde zolderautist, presentator en acteur Curt Fortin, realityster Kasia Dolkowska, B-Brave-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Sterretje uit Oh Oh Cherso mee. Geen van hen vond naakt op het eiland zijn of haar grote liefde, wat verder weinig verrassend is.

Voor wie Dewi niet (meer) kent; zo zag ze eruit ten tijde van Idols.

Dewi toen ze nog lekker was
Dewi toen ze nog lekker was

Inmiddels ziet ze er helaas een klein beetje anders uit...

Dewi Pechler uit de kleren voor Adam zkt. Eva
Denk de kleren weg en je kunt heel Adam zkt Eva overslaan!! (Foto: BuzzE)