Laatste trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom

Universal Pictures heeft zojuist de laatste trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom vrijgegeven. Bekijk hem snel hieronder!

Vier jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire  zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zullen weer de rollen van Owen en Claire vertolken. Ook B.D. Wong keert terug als de kwaadaardige wetenschapper Henry Wu. De regie is in handen van J.A. Bayona

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscopen.