Hoera! Khlo Kardashian heeft geworpen

Goed nieuws iedereen! Ons aller favoriete familie heeft een nieuwe aanwinst om geheel tot in den treure uit te melken. Khloé Kardashian is vanmiddag namelijk bevallen van een dochter. 

Hoe het meisje gaat heten weten we waarschijnlijk pas na de volgende aflevering van de reallifesoap van deze verknipte familie. Hoe verknipt vraagt u? Nou, de vader van het kind trok vijf dagen geleden nog even een vrouw uit elkaar in een hotelkamer terwijl de moeder van zijn ongeboren kind op knappen stond. 

Dat haar babydaddy vreemdgaat is overigens geen verrassing voor Khloé. Toen ze drie maanden zwanger was werd haar vriend al op camera vastgelegd, zittend op een bank in een nachtclub met zijn tong in de mond van een andere vrouw. Dat dát geen ongeluk was bleek wel uit het feit dat een andere vrouw vervolgens zijn hoofd tussen haar tieten drukte. Oja, ze greep ook nog in zijn kruis. Wat een manieren. 

Uiteraard maakt het de Kardashians niet veel uit en mocht hij gewoon bij de bevalling zijn. Het stel zou voor de buitenwereld overigens nog steeds een relatie hebben. Ach, je kan het ze bijna niet kwalijk nemen, dat ze blijkbaar geen enkel moreel besef schijnen te bezitten. Van sextape via huwelijk van 72 dagen naar drugs en overdosis tot je vader die vrouw van het jaar was. Laten we allen hopen dat dit onschuldig geboren meisje verlost blijft van de vloek die haar familie heet.