Man trekt 165cm lange lintworm uit zijn reet

Op de EHBO-afdeling in een ziekenhuis in Fresno, Californië, kreeg de dienstdoende arts te maken met een wel heel bijzondere patient. De man had zich aangemeld met buikklachten, hij had diarree met bloed en had om medicijnen tegen wormen gevraagd. De arts vertelde de man dat hij hem eerst wilde onderzoeken. 

Toen de man in het ziekenhuis aankwam had hij een plastic tasje bij zich en ging keurig in de wachtkamer zitten. Hij was aan de beurt en de arts dacht nog dat de patient een potje ontlasting had meegenomen. Dit was niet het geval, uit het plastic tasje haalde de man een wc-rol tevoorschijn met daaromheen gewikkeld een 165 centimeter lange lintworm.

De man had namelijk tijdens het schijten geconstateerd dat er iets meer dan een drol uit zijn rectum kwam. Er bungelde iets uit zijn anus en in eerste instantie dacht de man nog dat het zijn ingewanden waren. Op de een of andere manier leek het hem toch een goed idee om er maar aan te gaan trekken en zodoende heeft hij zelf de enorme parasiet uit zijn lichaam weten te krijgen.

En daar is hij dus mee naar het ziekenhuis gegaan. De man denkt zelf dat de lintworm in zijn lichaam terecht is gekomen omdat hij verslaafd is aan sushi. Met name rauwe zalm. U bent gewaarschuwd.