Titan Quest ook naar current-gen consoles

RPG/Hack-n-slash-game Titan Quest komt in maart 2018 naar Xbox One en PlayStation 4, en is tevens in ontwikkeling voor Nintendo Switch. De game kwam voor het eerst uit in 2006 voor pc en werd tien jaar later opgevolgd met een 'anniversary edition' die zeer goed beoordeeld werd.

De PlayStation 4- en Xbox One-versies krijgen verbeterde graphics en bevatten zowel de offline singleplayer-modus als online co-op voor maximaal zes spelers. Voor de Nintendo Switch-versie is nog geen releasemoment bekend.

Titan Quest speelt zich af in het oude Griekenland, Egypte en China. Spelers stellen een personage samen waarmee ze de zogenaamde Titans moeten opsporen en verslaan. Gameplay is vergelijkbaar met de eveneens isometrische hack-n-slash-games uit de Diablo-serie. In november van dit jaar kwam er nog een uitbreiding uit voor de pc-versie, genaamd Ragnarok. daarover wordt vooralsnog niets over gezegd door THQ Nordic, maar de kans is aanwezig dat ook die uitbreiding wordt meegenomen in de console-versies.