Ruim 690.000 zien naakte zoektocht Sterretje

De eerste aflevering van Adam zkt. Eva VIPS heeft donderdagavond 690.000 kijkers geboeid. RTL 5 scoorde daarmee een voor de zender keurige veertiende plek in het overzicht van best bekeken programma's van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De kijkers zagen hoe dj Tony Star, bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, op een tropisch eiland uit de kleren ging om een date te scoren. De Hagenees koos uiteindelijk voor Josje. In RTL Late Night vertelde Tony woensdagavond dat hij een 'wereldtijd' had gehad op het eiland. Ook had hij toen al veel reacties gekregen op de uitzending. "Mijn telefoon is ontploft. Iedereen die me probeert te bereiken: hij doet het niet meer", aldus Tony. "Ik krijg veel positieve reacties, daar ben ik wel blij mee."

Aansluitend aan Adam zkt. Eva VIPS wist het nieuwe programma van Robert Jensen, Jensen USA, 340.000 kijkers te boeien. In de eerste aflevering interviewde de host Charlie Sheen.

Op prime time waren de meeste kijkers voor Helden van de wildernis op NPO 1 (898.000), gevolgd door Hotter Than My Daughter op RTL 4 (859.000). Het best bekeken programma van de dag was het NOS Journaal van 20.00 uur. Daarop stemden 1,9 miljoen mensen af.

Ruim 690.000 zien naakte zoektocht Sterretje
Ruim 690.000 zien naakte zoektocht Sterretje (Foto: BuzzE)