Lachwekkend slechte trailer PS4-game Life of Black Tiger

Life of Black Tiger is een game van de Russische ontwikkelaar 1Games. Het gaat over een tijger die schijt heeft aan alles: mensen, dieren, zwaartekracht, noem maar op. Op het officiële YouTube-kanaal van PlayStation verscheen een trailer van de game die zo'n bizar slechte performance laat zien dat je je af gaat vragen welke stagiaire het in in zijn hoofd haalde om dit online te zetten.

De beschrijving van de trailer gaat meteen al niet helemaal goed, met teksten als "Life of Black Tiger is an interactive adventure story game is set in jungle, field, and forest surroundings" en "You can have a vivid and realistic experience through in various missions". We hoeven van Russen natuurlijk geen perfect Engels te verwachten maar je zou denken dat Sony zelf enige controle hanteert op materiaal dat ze via hun officiële kanalen naar buiten brengen. De beschrijvingen doen denken aan de hilarische teksten die we onlangs aantroffen bij de Xbox One-game Horse Racing 2016.

De trailer toont een zwarte tijger die nietsontziend rondrent door een uiterst lelijke spelwereld met een framerate die ten tijde van de PSOne-generatie nog uitgekotst zou worden. Buiten kijf staat dat Black Tiger niet met zich laat sollen en ieder levend organisme moet eraan geloven: mensen, vissen, wolven en krokodillen, allemaal worden ze met een welgemikte klauw (ofzo) meters de lucht in gesmeten. Bekijk de trailer, die inmiddels zestienduizend dislikes heeft, hieronder. Voor wat extra vermaak zijn de comments ook aan te raden. Of Life of Black Tiger een PS4 Pro patch krijgt is nog onbekend.