Bosz vindt spel Ajax steeds aantrekkelijker geworden

Peter Bosz is tevreden over de stijgende lijn die Ajax heeft ingezet sinds zijn aanstelling als hoofdcoach. Hij ziet al veel verbetering.

Ajax bleef voor de nederlaag van afgelopen weekend tegen FC Twente twintig wedstrijden ongeslagen. Tot tevredenheid van Bosz, die niet schrikt van een nederlaag. In het begin van het seizoen waren de prestaties wisselvallig.

"We zijn langzaam toegegroeid naar het elftal dat de laatste maanden heeft gespeeld. Ik heb een manier van spelen voor ogen en die manier zijn de spelers steeds beter gaan begrijpen", zegt de coach op de clubsite.

"Ik denk dat ons voetbal voor het publiek steeds aantrekkelijker is geworden. Ook hebben we regelmatig de nul gehouden. Dat is ook belangrijk voor het gevoel en vertrouwen. We hebben bovendien veel gescoord. Dat zijn goede zaken."

Bosz wil de nederlaag tegen Twente zo snel mogelijk achter zich laten. Er staat een druk programma te wachten. "Ik baal enorm van de nederlaag tegen Twente. Het was onnodig en teleurstellend, maar na zo'n heel lange reeks moet je niet ineens in de put gaan zitten. Pas na Cambuur gaan we naar PSV kijken."