Mafia III Collector's Edition aangekondigd

2K en Hangar 13 hebben vandaag de details aangekondigd van de Collector’s Editions van Mafia III, het nieuwste deel in de georganiseerde misdaad-franchise.

De Mafia III Collector's Edition neemt je mee naar het turbulente jaar 1968 in New Bordeaux, Louisiana. De omvangrijke, diverse en ongure criminele onderwereld van Mafia III. De Collector’s Edition zal beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 139,99 euro.

De Mafia III Collector’s Edition bevat naast de game zelf:

  • Official Soundtrack Van New Bordeaux: Deze 180 grams vinyl LP bevat een aantal van de grootste hit makers uit de jaren 60, waaronder Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals, en nog veel meer. De LP bevat een kijkje in de grotere in-game soundtrack die een eclectische mix van Rock, Rhythm and Blues en Pop afgezet tegen een achtergrond van oorlog, burgerlijke onrust, en maatschappelijke veranderingen die de jaren 1960 definieerde.
  • Original Game Score: Deze 180 grams vinyl LP bevat de originele game score van Mafia III. Gecomponeerd door gamelegendes Jesse Harlin en Jim Bonney. Het is een door Rhythm & Blues geïnspireerde rondreis door een stad in de greep van de georganiseerde misdaad en corrupte autoriteiten, en vormt de muzikale achtergrond voor Lincoln Clays emotionele verhaal van verlies en wraak.
  • Exclusive Collectible Art Prints: Twee litho's van Playboy en de Alberto Vargas Estate die een uitgebreide collectie kunst vertegenwoordigen die spelers in-game kunnen ontdekken.
  • The Art of Mafia III Collectable Art: Een 56-pagina visuele kijk op de creatie van New Bordeaux, een nieuwe game wereld gebaseerd op New Orleans in de zomer van 1968.
  • Lincoln Clay Replica Dog Tags: “1960s US military issue” replicas. Dit zijn de tags van een geharde Vietnam veteraan die uit is op keiharde wraak tegen de Italiaanse maffia.
  • Faux Leather Establishment Drink Coasters: Vertegenwoordigen de Paradiso Casino en in-game criminele vestigingen van Sammy's. Dit zijn niet zomaar souvenirs, maar symbolen van Lincoln Clay's motivatie voor wraak.
  • Season Pass: Bevat de toekomstige post-release DLC tegen een gereduceerde prijs.

Standard, limited deluxe en limited collector’s edition van Mafia III zijn beschikbaar op 7 oktober 2016 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Elke pre-order van Mafia III, welke versie dan ook, ontvangt de familie Kick-Back bonus bij release die drie exclusieve voertuigen en wapens bevat.

Mafia 3 Collector's Edition