RTL Boulevard wil afrekenen met GeenStijl

Een beetje vreemd en dubieus wat er zojuist tijdens de uitzending van RTL Boulevard gebeurde: de drie heren Beau van Erven Dorens, Albert Verlinde en Peter R. de Vries waren wel érg negatief over het referendum, GeenStijl en Jan Roos. Het leek soms wel een beetje alsof ze geïnstrueerd werden om zoveel mogelijk negatieve dingen te zeggen over bovengenoemde onderwerpen.

De uitzending begon meteen met dat vandaag de dag is dat het 'beruchte referendum' wordt gehouden. Vervolgens wordt er continu lacherig gedaan over het referendum. ''Heb jij gestemd?'' vraagt Albert, ''Nee, ik kijk wel uit!'' antwoordt Beau. Het zou volgens hem een 'Peppi en Kokki-referendum' zijn en hij wil zich niet laten kapen door Jan Roos. Roos wordt door de heren meerdere malen belachelijk gemaakt, onder andere door een foto te laten zien van Jan die met een naakte vrouw op de foto staat. ''Deze dame gehad, en nu naai ik heel Nederland'', grapt Verlinde nadat Beau zei dat het referendum 'wel 30 miljoen kost'. Ook Kwalbert en Peterrrrr vertellen stoer dat ze vandaag niet gestemd hebben, volgens laatstgenoemde omdat het een 'ontzettende klucht is, een stuiptrekking van GeenStijl om wat aandacht te genereren'.

Het item wordt afgesloten met een vraag van Beau of ze gaan afrekenen met GeenStijl, omdat ze volgens hem 'altijd zeuren dat iedereen te veel geld verdient', waarop Verlinde antwoordt: ''Ja. Misschien moet iemand daar eens werk van maken''.

Zie hier het misselijkmakende item (01:05 - 03:40):