Efteling-bezoeker duwt vervelend kind uit bootje Fata Morgana

Zondagmiddag is een vrouw de Efteling uitgezet nadat ze een kind uit een bootje van de Fata Morgana heeft geduwd. Dat schrijft pretparkwebsite Loopings. 

"We waren in de Fata Morgana en een kind deed super vervelend met zijn vader: de hele tijd springen, kreeg zelfs een voet in m'n buik", beschrijft ene Charlotte. "Vervolgens ging hij de hele tijd proberen het bootje te laten kantelen."

Op een gegeven moment konden de vriendinnen het leed niet meer aan. "We waren het zo zat, dus Christina gaf hem gewoon een duw... Flikkert dat kind uit het bootje, zo het water in."

Toen de ouders van het kind haar daarop aanspraken en ze van medewerkers van de Efteling het park uit moest werd ze nog bozer. Dit was voorlopig haar laatste ritje in de Fata Morgana ooit, ze heeft namelijk ook een parkverbod gekregen.

Update 12:55 uur
"Onwaarschijnlijk", zegt de Efteling over het hele verhaal. De vriendinnen zijn inmiddels teruggekrabbeld en hebben hun verhaal opgedoekt "Na veel heisa op internet willen we jullie even laten weten dat er precies niks van dit verhaal waargebeurd is." Ze hebben 'een ontzettend leuke dag gehad'. 

Hier komt de aap uit Christina's mouw:
"Hallo. Wij hebben vanmiddag een ontzettend leuke dag gehad in de Efteling zoals altijd, Efteling blijft awesome. We hadden veel lol samen en bedachten zo een scenario en besloten dit op Facebook te posten en te kijken wat onze vriendjes zouden reageren, echter geloofde iedereen gewoon dat dit werkelijk gebeurd was, wij hadden hier eerst heel veel lol om. Na alle heisa op internet willen we jullie ff laten weten dat er niks gebeurd is. Kortom er was geen kind dat wij hebben geduwd. Oja, dit laat ook maar weer eens zien dat de media van tegenwoordig hun feiten baseren op fictie aka ze verkopen chocolade letters. Fijne avond."

Met andere woorden, Christina "Kinga" Feenstra is een liegebeest. Wij begrijpen natuurlijk dat een vervelend kind van een bootje duwen de natte droom van iedereen is, alleen om er nou een heel verhaal bij te verzinnen om aandacht te vragen gaat zelfs ons een beetje te ver. Maar het kan natuurlijk ook dat we gewoon slechte verliezers zijn, we tuinden er met open ogen in. Als iets te goed is om waar te zijn, is het dat meestal ook. Zo ook met vervelende kinderen die aangepakt worden. 

En daarmee is dit sprookje tot een einde gekomen.