Konijnen-invasie in je huiskamer

Ubisoft kondigt de interactieve televisieserie, Rabbids Invasion, aan voor Xbox One en Xbox 360 met Kinect, en de PlayStation 4 met PlayStation Camera.

Het interactieve televisieprogramma is gebaseerd op de gelijknamige serie, Rabbids Invasion, gemaakt door Ubisoft Motion Pictures en uitgezonden op Nickelodeon in Nederland, België en in andere landen. De game laat je kiezen uit twintig afleveringen van de televisieserie en deelnemen aan de actie op het scherm.

Terwijl de aflevering afspeelt, kijk en speel je mee met de Rabbids tijdens hun avonturen. Spring in het rond met maffe activiteiten, zoals een virtueel eiergevecht met de Rabbids, zo snel mogelijk maffe poses nadoen of de Rabbids de lucht in lanceren. Met vier spelers op next gen-consoles en twee spelers op de Xbox 360 gaan de strijd aan om afleveringskampioen te worden. Met een gedeelde score speel je nieuwe afleveringen en content vrij.

"De Rabbids Invasion-televisieserie is erg populair bij kinderen en hun families. Daarom wilden we het succes van de serie laten mengen met de expertise van de studio’s om originele game-ervaringen te maken", aldus Marketing Director Marcel Keij. "Met de Rabbids Invasion interactieve televisieserie introduceren we een innovatieve manier waarop mensen met hun favoriete personages spelen. Dit is niet alleen televisie dat je kijkt, dit is televisie dat je speelt."

Rabbids Invasion komt in november uit. AHHHHHHHHHH!