De Wolf: "Feyenoord gaat winnen van PSV"

John de Wolf denkt dat Feyenoord aanstaande zondag PSV de baas zal zijn in de eigen Kuip. De oud-verdediger van de Rotterdammers ziet bij de Eindhovenaren meer problemen.

"Het verschil tussen Feyenoord en PSV is dat het bij PSV al weken niet goed is, terwijl Feyenoord goede wedstrijden afwisselt met nederlagen als tegen RKC vorige week. Beide ploegen staan veel te laag op de ranglijst, maar bij PSV zijn de problemen structureler", zei De Wolf tegen NUsport.

"Het wordt nog treuriger voor degene die zondag verliest. Die haakt voorlopig af in de strijd om de titel. Stel dat PSV verliest en Vitesse thuis van Cambuur wint, dan staat PSV tien punten achter op de koploper. Die kans lijkt me reëel", aldus de oud-verdediger.

De Wolf verwacht dat een afgeladen De Kuip wel eens de doorslag kan geven. "Gestreden zal er zeker worden, want er staan twee ploegen op het veld die iets recht willen zetten. Het is het mooist als dat gepaard gaat met goed voetbal, maar eigenlijk maakt dat nu niet uit. En ik denk dat Feyenoord gaat winnen. De Kuip zit uiteraard weer vol, het thuisvoordeel is groot."