[JL] Eindhoven klopt Graafschap in suptopper

FC Eindhoven is de nieuwe nummer drie van de Eerste Divisie. In een suptopper tegen De Graafschap wonnen de Brabanders met 3-1. Fries Deschilder, Donny de Groot en Nayib Lagouireh zetten Eindhoven in Doetinchem op een 3-0 voorsprong. Piotr Parzyszek redde de eer van de thuisploeg, die nu de nummer vier is.

FC Volendam won op bezoek bij Achilles '29 met 2-0. Nick Coster en Kevin Wattamaleo namen de Volendamse doelpunten voor hun rekening. Volendam staat zevende met negen punten minder dan koploper Dordrecht. Achilles is de nummer achttien.

Sparta Rotterdam blijft FC Dordrecht op de hielen zitten. De Rotterdammers wonnen uit bij FC Emmen ternauwernood met 1-0. Steef Nieuwendaal scoorde in de 94e minuut. Zeven minuten eerder had Wouter Weghorst namens Emmen een strafschop om zeep geholpen.