Geen politici in talkshow Chantal Janzen

Als Chantal Janzen ooit een talkshow krijgt, schuiven daar wat haar betreft geen politici aan. "Als je zoiets doet, moet je heel precies weten waarin je goed bent en vooral waarin niet", legt Janzen uit in De Telegraaf.

Chantal zou van haar talkshow 'een soort uitgebreide RTL Boulevard' maken. "Waarin de gasten meer tijd hebben om te praten, bijvoorbeeld over een voorstelling." Voorlopig is een eigen talkshow nog niet aan de orde voor de 34-jarige. "Dat is toekomstmuziek. Daar ben ik niet origineel in: elke collega vindt een eigen talkshow toch leuk?"

Naast een talkshow droomt Chantal ook van een solo theatershow. "Tegelijkertijd vind ik dat heel spannend, want dat zou meteen het meest persoonlijke zijn dat ik ooit heb gedaan. Mijn eigen teksten, mijn eigen verhaal. Echt in je blote kont."

In zo'n soloprogramma durft Janzen naar eigen zeggen best lelijk en onaangenaam te zijn. "Ik vind het leuk om af te geven op iets of iemand, zoals je dat met je vrienden lekker kunt doen."

Voorlopig heeft Chantal haar handen vol aan televisie en musicals. "Ik weet dat ik niet de allerbeste zangeres, de allerbeste danseres of de allerbeste actrice ben. Maar als je al mijn eigenschappen in een blender gooit, komt er iets uit wat mij anders dan anderen maakt", weet de Limburgse. "Iedereen is uniek, ik ben niet verheven boven de rest, maar met die ingrediënten kan ik iets goeds maken."