Elizabeth Olsen speelt zeker in Avengers 2

Na maanden van speculatie over een rol van Elizabeth Olsen als de superheldin Scarlet Witch in Avengers: Age of Ultron, lijkt Samuel L. Jackson het verlossende woord te hebben gesproken. "Ik weet dat we in Londen gaan opnemen, dat James Spader de schurk Ultron speelt en dat Elizabeth Olsen aan de cast is toegevoegd", zei de acteur, die aanvoerder Nick Fury speelt, tegen de Wall Street Journal.

"Maar ik weet niet wat ze gaat doen, en of ze bij het team hoort of niet. Ik heb nog geen script gelezen". Daarmee is dus nog steeds niet helemaal zeker of Olsen nu de wulpse rode superheldin speelt of niet.

Scarlet Witch was te zien in meerdere reeksen van de X-Men-strips en maakte altijd deel uit van het Avengers-team of bijbehorende superheldenteams. Als de dochter van schurk Magneto mag het een wonder heten dat ze nog steeds bij The Avengers hoort en niet hun vijand is geworden.

Over de plot van Avengers: Age of Ultron is nog vrijwel niets bekend. Wel is al zeker dat alle Avengers uit de eerste film terugkeren. Zo is Robert Downey jr. te zien als Iron Man, Mark Ruffalo als de Hulk, en Chris Hemsworth als Thor. De film moet ergens in 2015 uitkomen.


Elizabeth Olsen speelt zeker in Avengers 2 (Foto: Novum)