Joss Whedon onthult meer over The Avengers 2

Toen Iron Man 3 afgelopen maand in de bioscoop verscheen, liep Joss Whedon mee over de rode loper om zijn Marvel-collega's te ondersteunen en begon te vertellen over het verwachte vervolg van The Avengers.

Waar eerst werd gespeculeerd dat Quicksilver en Scarlet Witch toegevoegd zouden worden, heeft Whedon nu bevestigd dat deze broer en zus sowieso onderdeel uitmaken van het huidige script. Weet je, ze gingen ruw van start. Ik vind ze interessant, omdat ze een gedeelte van de wereld vertegenwoordigen die het normaal gesproken niet eens zouden zijn met de Avengers," aldus Whedon. “Ze maken geen deel uit van het verhaal om het de Avengers gemakkelijker te maken. Er is niet een personage die wordt toegevoegd om de zaak te vereenvoudigen.” Joss Whedon die het zijn personages gemakkelijk maakt? Zet die gedachte maar uit je hoofd.

Kevin Feige, de president van de Marvel Studio, licht ook een tipje van de sluier voor wat betreft het derde bedrijf van de studio. Goede dingen komen in drieën, zegt men weleens. Met Iron Man 3 in zijn derde week in de bioscoop en het overtreffen van Marvel's laatste hoogtepunt van vorig jaar, The Avengers, wordt er gezegd dat het tweede bedrijf volop in gang is. Met nog een aantal projecten die hieraan worden toegevoegd zoals Captain America: The Winter SoldierThor: The Dark World, en Guardians of the Galaxy, zitten we al op het puntje van onze stoel met smart uit te kijken naar dit veelbelovende derde bedrijf.

Wat we nu al kunnen vertellen is dat niet alleen The Avengers 2 onderdeel hiervan zal uitmaken, maar ook Edgar Wright's Ant-Man, een film die al sinds 2006 in productie is en slechts enkele maanden na The Avengers 2 zal verschijnen in de bioscoop.

Empire News meldt een aantal titels die we mogen verwachten in het derde bedrijf. Te weten, Doctor Strange, Iron Man 4, Ant-Man, Inhumans, Hulk, Marvel Zombies, Black Panther, Runaways, Daredevil, The Punisher, Blacde en Ghost Rider.