Frijns er weer bij dit weekend

Ook komend weekend zal Robin Frijns racen voor Hilmer Motorsport in de GP2. Dat heeft de derde man van Sauber zelf bekend gemaakt.

"Ik ben blij dat ik bekend kan maken dat ik de GP2-races in Silverstone kan rijden voor Hilmer Motorsport. En dat op de woensdag voor de race...Ik heb het vandaag te horen gekregen, morgen reis ik af naar Silverstone. Ik ben erg blij dat ik verder kan rijden in de GP2, maar het is natuurlijk niet prettig dat ik het steeds zo kort van tevoren hoor. Dat maakt het onmogelijk om me goed voor te bereiden op een raceweekend," aldus de 21-jarige Nederlander.

Voorlopig is hij alleen voor Silverstone aangesteld. Het is één van zijn favoriete banen op de kalender: "Het is niet mijn favoriete circuit, dat is Budapest, maar ik heb er altijd wel goed gepresteerd. Zo stond ik er op het podium in de Formule Renault 3.5. Men moet niet vergeten dat dit een nieuw team is. Het feit dat we een redelijk goede auto hadden in Barcelona, betekent ook niet automatisch dat de wagen in Silverstone net zo goed zal zijn, aangezien je daar met een heel andere afstelling rijdt. Maar ik hoop er goed in de punten te kunnen eindigen en misschien kunnen we er zelfs wel weer op het podium komen."