[Primera División] Real Madrid boekt nipte zege in doelpuntrijk duel

Real Madrid heeft zaterdag in een aantrekkelijk duel met 4-3 gewonnen van Real Valladolid. Cristiano Ronaldo maakte twee goals voor de thuisploeg. Door de overwinning van Real Madrid kan FC Barcelona zondag thuis tegen Real Betis nog geen kampioen worden.

Valladolid kwam in Estadio Bernabeu al na acht minuten via Oscar brutaal op voorsprong. Na een eigen doelpunt van Marc Valiente en de eerste van Ronaldo zorgde Javi Guerra voor de 2-2 ruststand. In de tweede helft beslisten Kaka en Ronaldo de wedstrijd, al deed Lluis Sastre met een schitterende volley in de slotfase nog iets terug.

Dat Barcelona uiteindelijk met de titel aan de haal gaat, is zo goed als zeker. Bij een zege zondag op Real Betis bedraagt de voorsprong met nog vier wedstrijden te spelen weer elf punten.