Varane gelooft nog in titel voor Real

Real Madrid kwam afgelopen weekend eindelijk een beetje terug in de Spaanse 'titelstrijd'. Raphaël Varane gooit de handdoek nog niet in de ring.

De huidige landskampioen won afgetekend met 0-5 van Valencia, terwijl Barcelona verrassend onderuit ging bij Real Sociedad met 3-2. Het verschil tussen de twee rivalen is nog steeds groot met vijftien punten, maar volgens Varane kan er van alles gebeuren.

De Franse verdediger speelde de gehele wedstrijd voor Real Madrid bij afwezigheid van de geschorste Sergio Ramos. Na de eerste helft stond de 5-0 eindstand al op het scorebord. "Het team speelde zeer goed, onze eerste helft was spectaculair en ik ben erg tevreden met de overwinning", aldus Varane in de Spaanse media.

Hij geeft aan dat De Koninklijke tot de laatste snik zal gaan voor de titel. "We doen iedere wedstrijd ons best, maar het zit niet altijd mee. Zondag liep alles goed en stonden we achteraan sterk. De competitie is pas gespeeld als de laatste speeldag voorbij is en tot dan zullen we iedere wedstrijd alles blijven geven."

Varane sprak zich ook nog uit over het gerucht van een ruzie tussen trainer Jose Mourinho en sterspeler Cristiano Ronaldo. "Alles is prima in de kleedkamer, de sfeer is opperbest", vertelde Varane.