Giggs: "Van Persie geeft wat we nodig hadden"

Ryan Giggs heeft zich lovend uitgelaten over de aanvalslinie van Manchester United en is blij de prestaties van aanwinst Robin van Persie. Giggs denkt dat de komst van Robin van Persie dit jaar het verschil maat voor United.

De 39-jarige veteraan ziet de aanvalslinie wekelijks uitblinken en met soepel lopend combinatiespel wordt het net regelmatig gevonden. Zelf komt de speler uit Wales steeds minder aan spelen toe.

"We hebben zo veel opties in de voorhoede en de komst van Van Persie heeft dat beetje extra kracht gebracht dat we nodig hadden in het centrum van de aanval dat al over de klasse beschikte van Wayne Rooney, Javier Hernández en Danny Welbeck. Verder hebben we ook Shinji Kagawa, die het seizoen zo goed begon, maar geblesseerd is geraakt", aldus Giggs op de officiële website.

Giggs is tevreden over de huidige gang van zaken bij Manchester United en kijkt uit naar de tweede seizoenshelft. "Op dit moment moeten we gewoon meer scoren dan we doelpunten tegen krijgen en we moeten niet te veel klagen. We hebben een gaatje geslagen met Manchester City en we zitten in de knock out-fase van de Champions League."