Trampstamp doet MILF das om

Zoals we eerder versloegen, is de 28-jarige Brittni Colleps een jaar geleden aangeklaagd voor seks met vijf van haar leerlingen - waarvan vier in één zitting. Deze moeder van drie, en daarmee bona fide MILF, werd gepakt nadat enkele jongens hun mond niet konden houden over het potje groepsbedworstelen.

Tijdens de rechtszaak zijn echter nog enkele sappige details naar boven gekomen. Het geheel blijkt op de gevoelige plaat gezet te zijn. In het filmpje is het achterwerk te zien van een dame die seks heeft met twee jongens terwijl twee anderen, onder wie de amateurpornograaf, aanwezig zijn.

De dame in kwestie laat nergens haar gezicht zien, doch ze was makkelijk te identificeren: een van de jongens wees op de opvallende tatoeage, precies zo een als de jonge docente heeft. Deze trampstamp kan Colleps 20 jaar in de gevangenis opleveren, als ze veroordeeld wordt voor de aanklachten van perverse seks en ongepaste interactie met studenten.

De studenten waren overigens allemaal meerderjarig, maar de wet in de Amerikaanse staat verbiedt het leerkrachten om relaties aan te gaan met studenten.