[CL] Uitslagen derde voorronde

Vanavond werden er twee returns gespeeld in de derde voorronde van de Champions League. Feyenoord ontving Dynamo Kiev en het Wit-Russische BATE Borisiv speelde in Hongarije tegen  Debrecen.

Feyenoord wist dat het na het 2-1 verlies in Kiev in eigen huis  moest winnen van Dynamo om de volgende ronde te halen. Het ging meteen op zoek naar een bevrijdende treffer, maar kwam niet verder dan een paar grote mogelijkheden. Zo schoot Ruben Schaken op de paal en faalde Cissé oog in oog met  Dynamo-doelman Koval. Kort voor het laatste fluitsignaal lukte het Dynamo wel om te scoren via Brown, waardoor Feyenoord veroordeeld zal worden tot het spelen van de laatste voorronde van de Europa League. 

De eerste wedstrijd tussen BATE en Debrecen eindigde in 1-1, dus wist Bate dat het in ieder geval moest scoren om door te gaan. Na 25 minuten slaagden ze in die missie door een doelpunt van Mozolevski. Nadat Debrecen-speler Nikolov zijn tweede gele kaart ontving zette Volodko de 0-2 op het bord. Dit was de laatste treffer van de avond, waardoor BATE doorgaat naar de volgende ronde. 

thuis uit uitslag
Feyenoord Dynamo Kiev (ukr) 0-1
Debrecen (hon) BATE Borisov (wru) 0-2