[Premier League] Liverpool thuis onderuit tegen Fulham

Liverpool heeft een slechte generale voor de FA Cupfinale van zaterdag beleefd. De Reds gingen dinsdag voor eigen publiek met 1-0 onderuit tegen Fulham. De ploeg van trainer Martin Jol dankte de zege aan een eigen doelpunt van Martin Skrtel in de vijfde minuut. Fulham was nooit eerder de sterkste op Anfield Road.

Bij Liverpool kregen de nodige basisspelers rust voor het treffen met Chelsea. Zo maakten Steven Gerrard en Luis Suárez geen deel uit van de selectie. Dirk Kuijt mocht wel in de basis beginnen. Hij werd een kwartier voor tijd vervangen door Raheem Sterling.

Everton speelde met 1-1 gelijk bij Stoke City. Peter Crouch verraste op slag van rust zijn eigen doelman, Cameron Jerome bezorgde Stoke in de 69e minuut een punt. John Heitinga speelde de hele wedstrijd mee bij Everton.