[GP2] Uitslag Race 2 Bahrein

Tom Dillmann heeft de tweede en laatste race van de GP2 Series op Bahrein op zijn naam geschreven. De Fransman bleef in de sprintwedstrijd Luiz Razia en kampioenschapsleider Davide Valsecchi voor. Nigel Melker werd elfde, terwijl Giedo van der Garde als negentiende werd afgevlagd.

Dillmann mocht na de straf voor Felipe Nasr van poleposition vertrekken en haalde er het maximale uit door de gehele wedstrijd op kop te rijden. De Fransman had aanvankelijk Marcus Ericson achter zich aan, maar de Zweed bleek door een kapotte voorvleugel niet meer over een snelle bolide te beschikken en werd zevende.

Dit maakte de weg vrij voor Razia om naar plaats twee door te stoten en het gat met Dillmann te dichten. Op de meet had de Fransman precies genoeg over om de Braziliaan voor te blijven. Valsecchi werd op ruime achterstand derde, voor Esteban Gutierrez die in de eerste bocht Giedo van der Garde in de rondte had getikt. Van der Garde probeerde nog een inhaalrace te rijden, maar werd negentiende. Ook Melker moest na de negentiende stek van gister een inhaalrace rijden en slaagde hier met een elfde plaats deels in.