Gewapende overval op Lidl Zoetermeer

Vrijdagavond laat is supermarkt Lidl aan Van 't Hoffplein in Zoetermeer overvallen. Er zouden meerdere daders zijn die in een auto gevlucht zijn in onbekende richting.

Bij de overval zou meerdere malen geschoten zijn. Volgens de berichten op Twitter is er op het moment een politiehelikopter op zoek naar de daders. De politie vraagt getuigen zich te melden op het welbekende nummer 0900-8844.

Update 21.34 uur
Volgens de laatste berichten zijn de overvallers voor het laatst gezien ten zuiden van het station richting Dobbenplas. Inmiddels wordt gevraagd om direct 112 te bellen als de daders gezien worden.

Update 21.42 uur
Het lijkt er op dat er een gewonde gevallen is. Volgens @FotoBPR is het Van 't Hoffplein afgezet en is er een ambulance ter plaatse. Volgens andere berichten staan in de wijde omgeving van de Lidl agenten te posten op zoek naar de dader. 

Update 21.49 uur
Hoogstwaarschijnlijk is de vluchtauto gevonden. De daders zijn nog voortvluchtig op dit moment. 

Update 21.56 uur
Er is een signalement bekend van de daders. De eerste dader zou gekleed zijn in een grijze Nike trainingsbroek en  Allstar gympen dragen. Dader nummer twee zou een donkere spijkerbroek dragen met donkere sportschoenen van het merk Nike. 

Update 22.09 uur
Volgens een update op Facebook van Regio15  zijn er drie verdachten aangehouden. Ze waren in een sloot gesprongen langs de randstadrail bij de DuMeelaan in de wijk Palenstijn. 

Update 23.19 uur
Volgens een anonieme FOK!ker, woonachtig in Zoetermeer, zou er nog een vierde overvaller bij betrokken zijn. Deze wordt op het moment opgejaagd door politie. Volgens zijn zeggen mocht de woordvoerster niets bekendmaken, maar was ze 'hoopvol gestemd' over de melding.