Van der Wiel ontbreekt bij Ajax, Sulejmani twijfelgeval

Gregory van der Wiel doet zondag niet mee met Ajax tegen FC Utrecht. De 24-jarige rechtsback van Oranje is nog niet voldoende hersteld van zijn liesblessure. Van der Wiel miste na de winterstop alle drie de wedstrijden van de Amsterdammers.

Miralem Sulejmani is nog een twijfelgeval voor trainer Frank de Boer. De medische staf van de Amsterdamse club beslist morgen over zijn inzetbaarheid. De Servische aanvaller viel tijdens het duel met Feyenoord in de 64e minuut uit met een knieblessure.

Stefano Denswil, Dico Koppers en Joël Veltman zijn vanuit Jong Ajax bij de selectie gehaald door trainer De Boer. Nicolai Boilesen hoopt na zijn blessureleed volgende week weer aan te sluiten. De verdediger speelt maandag eerst mee met Jong Ajax. De oefenmeester moet langer geduld hebben met centrale verdediger Toby Alderweireld. De Belg is op zijn vroegst over twee weken wedstrijdfit.

Tijdens de persconferentie van vrijdag gaf Frank de Boer aan dat Ajax nog zeer geïnteresseerd is in de diensten van Luciano Narsingh. De rechterspits van Heerenveen stond op de nominatie om afgelopen transferperiode de overstap te maken naar Amsterdam, maar de deal ketste op het laatste moment af.


Van der Wiel ontbreekt, Sulejmani twijfelgeval (Foto: Novum)