'PSG biedt 61,5 miljoen voor Kaká en Pato'

Volgens een bron dicht bij de eigenaren van Paris Saint-Germain, Qatar Sports Investments, wil de Franse club drie grote spelers binnenhalen de komende twee weken. Zo zou de club met de vermogende eigenaren in totaal 61,5 miljoen euro overhebben voor twee Brazilianen: Kaká van Real Madrid en Alexandre Pato van AC Milan. Dit meldt de bron aan AFP.

Kaká zou 23,5 miljoen euro waard zijn voor PSG, terwijl de Franse club AC Milan met 38 miljoen euro wil verleiden voor Pato. De 22-jarige Pato komt steeds minder voor in de plannen van Milan, hoewel trainer Massimiliano Allegri heeft gezegd dat hij Pato zeker wil behouden.

Maar de Italiaanse landskampioen zou misschien in willen gaan op het vermeende bod, omdat het in een impasse zit met Carlos Tévez. Milan wil de Argentijn graag huren van Manchester City, maar City wil Milan verplichten hem daarna te kopen.

Real Madrid-coach José Mourinho heeft recentelijk aangegeven dat hij liever niemand in de winterstop ziet vertrekken. Maar het bod zou verleidelijk kunnen zijn, omdat Kaká in Madrid voornamelijk tweede viool speelt achter Mesut Özil.