Guidetti blijft tot de zomer bij Feyenoord

Feyenoord kan vrijwel zeker tot de zomer beschikken over John Guidetti. De huurling van Manchester City heeft aangegeven graag bij de de club uit Rotterdam te blijven. Ook de huidige nummer vijf van de Eredivisie ziet een verblijf tot de zomer wel zitten.

"Ik blijf dit seizoen bij Feyenoord, een fantastische club", aldus Guidetti vandaag op Twitter. Door zijn goede optreden in de competitie stond de Zweed in de belangstelling van een aantal clubs maar de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel, heeft de zekerheid gekregen dat Guidetti tot de zomer in de Kuip zal spelen.

"Alleen als er bij Manchester City vier spitsen hun been breken, bestaat de mogelijkheid dat die club hem terug haalt", zegt Van Geel tegen Voetbal International. "Maar de kans dat zoiets gebeurt, is nul. Bovendien hebben ze daar een dusdanig sterke selectie dat ze wel een en ander kunnen opvangen. En tussentijds naar een andere club gaat John ook niet, dus ga er maar van uit dat Guidetti voor 99 procent zeker bij ons blijft."

De 19-jarige aanvaller is inmiddels een publiekslieveling in de Kuip. Guidetti was al elf keer trefzeker en valt op door zijn strijdlust. 


Guidetti blijft tot de zomer bij Feyenoord (Foto: Pro Shots)