'Uncharted 3 is beter door Google's vrijdagen'

Richard Lemarchand, ontwikkelaar bij Naughty Dog, heeft aangegeven dat de Uncharted-serie zo goed is omdat werknemers regelmatig tijd krijgen om te doen en laten wat ze willen. Het idee is namelijk geïnspireerd door Google's vrijdagen, waar werknemers op de vrijdag mogen doen wat ze willen.

Sommige van de beste ideeën uit de Uncharted-serie zijn bedacht op dit soort moment waar ontwikkelaars 'eigen tijd' kregen. Lemarchand gaf aan dat veel ontwikkelaars op die momenten veel 'Research & Development' doen waarbij nieuwe ideeën worden bedacht, onderzocht en uitgetest.

Lemarchand geeft ook aan dat de ontwikkelaar nu al begonnen is met het terugkijken op het gehele proces rondom de ontwikkeling. Wat is er goed gegaan, wat ging fout en wat willen we in de toekomst zijn allemaal vragen die momenteel gesteld worden.

Sony heeft vandaag ook nog eens twee video's vrijgegeven waarin Nolan North en Emily Rose over de game praten. Bekijk deze hieronder, Uncharted 3 komt morgen officieel uit maar ligt al bijna een week in de meeste winkels.