Zaakwaarnemer Aissati verzweeg interesse Vitesse

Ismaïl Aissati kon afgelopen zomer de overstap maken naar Vitesse en daar de bestbetaalde speler van de selectie worden. Rodger Linse, destijds zaakwaarnemer van Aissati, verzweeg de aanbieding echter. Daardoor speelt de Marokkaan het komende halfjaar bij Jong Ajax.

Linse probeerde vorige week contact op te nemen met Aissati, maar de middenvelder was nergens te bereiken. Volgens de zaakwaarnemer lagen er een aantal aanbiedingen van binnen- en buitenlandse ploegen klaar. Tegenover AT5 liet Linse weten er alles aan gedaan te hebben om Aissati te bereiken. De voormalig speler van FC Twente en PSV was op dat moment echter in Marokko, waar hij zich voorbereidde op een interland met de nationale ploeg.

Voetbal International laat nu weten dat het wegblijven meerdere redenen had. Aissati voelde zich bedrogen door Linse, omdat hij expres een bod van Vitesse geheim hield. Bij de ploeg uit Arnhem zou de Marokkaan de bestbetaalde speler kunnen worden, maar dit is hem nooit verteld.

Inmiddels heeft Aissati een andere zaakwaarnemer. Linse werd gedumpt en nu is Sigi Lens zijn belangenbehartiger. Met Lens, die ook zaakwaarnemer is van Mounir El Hamdaoui, hoopt Aissati alsnog een oplossing te vinden voor zijn huidige situatie.