Supremacy MMA naar PS Vita

Uitgever 505 Games en Kung Fu Factory kondigen aan dat Supremacy MMA ook uit gaat komen op de PlayStation Vita, later dit jaar. Het spel voor PlayStation Vita bevat exclusieve content, waaronder nieuwe vechters, locaties en functies die alleen op de PlayStation Vita mogelijk zijn.

Het spel is al benoemd tot "het smerigste MMA-spel ooit" met arcade-achtige snelheid en bestaande ingame-vechters waaronder voormalig UFC-kampioen Jens Pulver, maar ook de eerste echte vrouwelijke vechters in MMA, Felice Herrig en Michele Gutierrez.

"De Vita zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring op de handheld, die gamers een echte console-ervaring onderweg geeft", zegt Ricci Rukavina, CEO van Kung Fu Factory. "Technische innovaties van de PlayStation Vita en adembenemende graphics maken dit een geweldig platform voor ons spel met snelle, brutale en bloedige gevechten".

"Supremacy MMA brengt MMA waar het nooit eerder heen is gegaan, met ongekende brutaliteit en arcade-snelheid, en nu dus als enige MMA-spel beschikbaar op een handheld in 2011", zei Ian Howe, baas van 505 Games in Noord-Amerika. "De arcade-stijl gameplay is perfect geschikt voor snelle handheld sessies, en het spel ziet er geweldig uit op de nieuwste technologie van Sony".

Supremacy MMA komt eerst uit op PlayStation 3 en Xbox 360 op 20 september dit jaar. De PS Vita-versie komt eind 2011 uit, als ook de handheld zelf te koop is.