"Activision is bang door Battlefield 3-beelden"

Het hoofd van EA, John Riccitiello, durft de strijd met Bobby Kotick, baas van Activision wel aan te gaan. Vorige week gaf Kotick aan dat de beelden van Battlefield 3 alleen maar uit de pc-versie van het spel werden gebruikt. Volgens Riccitiello staat Kotick dan nog een verrassing te wachten.

John Riccitiello vertelt dat de E3 het begin van de strijd tussen Battlefield 3 en Call of Duty: Modern Warfare 3 en dat Activision zich al bedreigd voelt. "We gaan een flinke strijd der giganten krijgen aankomende herfst. Het feit dat hij twijfel probeert te creëren bij ons spel is een mooi voorbeeld hoe wij hem bang hebben gemaakt".

"Voor ons is het duidelijk, we denken dat onze PlayStation 3-versie beter is dan hun Xbox 360-versie en dat onze pc-versie beter is dan de pc-versie van hen. Als zijn commentaar het enige is, dan is het duidelijk dat zijn commentaar op lucht zal zijn gebaseerd als we straks alle drie de versies uitbrengen. Als je de persconferentie gezien hebt, dan heb heb je de PlayStation 3 en Xbox 360-versies gezien. Als hij denkt dat dat de pc-versie was dan heeft hij problemen".

EA brengt Battlefield 3 eind oktober uit, Activison zal Call of Duty: Modern Warfare 3 begin november in de winkels leggen. Beide spellen komen uit op Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Fans van shooters gaan in ieder geval mooie tijden tegemoet.

Battlefield 3